روشهای جدید کلاهبرداری/درخواست پلیس از مراجع قضایی درباره نشر آگهی در پلتفرمهای داخلی
رئیس مرکز عملیات پلیس اطلاعات تهران بزرگ، از مراجع قضائی خواست تا فعالیت اپلیکیشنهای آگهی محور را مورد بررسی قرار دهند تا زمینه فعالیت کلاهبرداران برچیده شود.
سرهنگ سعید راستی در گفتوگو با پارازیت، با اشاره به روشهای جدید کلاهبرداری گفت: متأسفانه شاهد هستیم که عدهای سودجو به بهانههای مختلف جوانان را فریب میدهند و تمام پول جیب آنها و خانوادههایشان را خالی می کنند.
وی افزود: این کلاهبرداران، جوانان را فریب میدهند که با خواندن چند کتاب و جزوه انگیزشی و دیدن کلیپهای اساتید مختلف این حوزه ها، میتوانند به درآمدهای دلاری برسند و برای این هدف قرار نیست زحمت زیادی بکشند. در واقع این افراد مدعی هستند که دیگر تنها روش درآمد خوب، درس خواندن نیست و با روشهای غیرمعمول نیز میتوان به آن هدف رسید و پولدار شد.
راستی ادامه داد: این افراد به قدری حرفهای هستند که به راحتی میتوانند جوانان را فریب دهند وحتی در مواردی هم مشاهده شده که والدین نیز فریب این افراد را خوردهاند.
رئیس مرکز عملیات پلیس اطلاعات تهران بزرگ ادامه داد: به عنوان مثال هفته گذشته پروندهای داشتیم که در آن، ۱۰۰ نفر فریب این کلاهبرداران را خورده بودند و هر کدام از آنها از ۳۰ میلیون تومان تا ۲۰۰ میلیون تومان به این کلاهبرداران پول داده بودند تا بتوانند بدون هیچ زحمتی، شغل رویایی خود را پیدا کنند تا به درآمدهای زیادی برسند. در حالی که تمام این موارد کلاهبرداری است و جوانان از این طریق قرار نیست هیچ پولی به جیب بزنند.
وی گفت: در بررسیهای ما مشخص شد که این کلاهبرداران عموما در نرم افزارهای آگهی محور مانند دیوار و شیپور، اقدام به نشر آگهیهایی با عنوان پیدا کردن کار و شغل میکنند، در حالیکه هیچ کار و شغلی وجود ندارد و تمام این مراحل، کلاهبرداری است. به همین دلیل از مراجع قضائی درخواست میکنیم که روند نشر آگهی در فضای مجازی اصلاح شود و در ابتدا صلاحیت این افراد و مشاغل بررسی شود و سپس آگهیها منتشر شود و این امر نیز مستلزم این است که این پلتفرمها اصالت سند را از مراجع قضائی انجام دهند.
راستی با ابراز تأسف از اینکه تعداد پروندههایی که افراد فریب دیگران را میخورند کم نیست، اظهار کرد: به همین دلیل مشخص است که باید درباره این مسائل در جامعه آموزش داده شود. یعنی به جوانان آموزش دهیم که تنها با کار و تلاش و کوشش است که میتوان به شغلهای خوب و زندگیهای عالی رسید و در این باره نمیتوان به وعدههای دروغین افراد توجه کرد.
رئیس مرکز عملیات پلیس اطلاعات تهران بزرگ با تأکید بر اینکه باید از روش های مختلف مانند رسانههای دیداری و شنیداری یا فضای مجازی باید این موارد را به مردم آموزش داد و در واقع سواد رسانهای افراد را بالا برد تا درگیر این مسائل نشوند، افزود: خانوادهها نیز باید در این مسائل هوشیار باشند که فرزندانشان با چه کسانی رفت و آمد دارند و نباید اجازه دهند فرزندان بی تجربهشان فریب کلاهبرداران را بخورند.
پایان خبر پارازیت
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "روشهای جدید کلاهبرداری/درخواست پلیس از مراجع قضایی درباره نشر آگهی در پلتفرمهای داخلی" هستید؟ با کلیک بر روی حوادث، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "روشهای جدید کلاهبرداری/درخواست پلیس از مراجع قضایی درباره نشر آگهی در پلتفرمهای داخلی"، کلیک کنید.