سورس کد جستجو در php
در جستجوی سورس کد جستجو در PHP، مفاهیم و تکنیکهای مرتبط با پیادهسازی یک سیستم جستجوی کارآمد واژهها و دستورات کلیدی بسیار مهمی هستند. PHP به عنوان یک زبان برنامهنویسی قدرتمند برای ایجاد سیستمهای جستجوی پیچیده و جوابگو مناسب است. با استفاده از توابع جستجوی متنی و متدهای بهینهسازی، میتوانید عملکرد جستجو را بهبود بخشید و تجربه کاربری را بهبود دهید.
یکی از چالشهای مهم در ساخت سیستم جستجو، انتخاب مناسب و بهینهسازی الگوریتمهای جستجو است. از جمله الگوریتمهای پرکاربرد میتوان به الگوریتم جستجوی خطی، جستجوی دودویی و جستجوی رشتهای اشاره کرد که هر کدام برای شرایط خاصی مناسب هستند. استفاده از مجموعه دادههای ساختار یافته و نمایهسازی مناسب نیز از جمله روشهایی است که میتواند به بهبود عملکرد سیستم جستجو کمک کند.
مجتمع فنی تهران آموزش PHP & MYSQL برگزار میکنه
در این مسیر، مجتمع فنی تهران دورههای آموزشی متخصصانه در زمینه PHP و MYSQL برگزار میکند که شامل آموزش اصول و تکنیکهای پیشرفته برنامهنویسی PHP و پایگاه داده MYSQL است. این دورهها به شما کمک میکنند تا با استفاده از بهترین شیوهها و روشهای برنامهنویسی، به ایجاد و بهینهسازی سیستمهای جستجو وب و برنامههای پیچیده دیگر بپردازید.
آموزش جستجوی پیشرفته در PHP
در دورههای آموزشی مجتمع فنی تهران، علاوه بر آموزش PHP & MYSQL، به ارائه تکنیکهای پیشرفته جستجو و بهینهسازی در PHP پرداخته میشود. شما با یادگیری مبانی و اصول جستجوی پیشرفته و استفاده از الگوریتمهای بهینه میتوانید به متخصص توسعه جستجوی وب تبدیل شوید و تجربهای منحصر به فرد برای کاربران خود فراهم کنید.
در این قسمت به سراغ راه اندازی یک سیستم جستجو در فروشگاه اینترنتی با PHP می رویم و اصول طراحی و کد نویسی آن را با هم مرور می کنیم. همین ابتدا باید خدمت شما عزیزان این نکته را بگویم که سیستم جستجو فروشگاه اینترنتی با PHP ما بر اساس کلمات کلیدی پایه ریزی شده است.
ساخت صفحه نمایش نتایج جستجو
حالا فایل result.php ما ساخته شده است و مثل گذشته، کار اصلی با آرایه فوق سراسری $_GET انجام می شود. خب حالا باید در فایل result.php کد های زیر را پیدا کنید.
تمامی محصولات فروشگاه جهانگیر پچکم”;
while($row_pro=mysqli_fetch_array($run_pro))
{
$pro_id=$row_pro[‘product_id’];
$pro_cat=$row_pro[‘product_cat’];
$pro_brand=$row_pro[‘product_brand’];
$pro_title=$row_pro[‘product_title’];
$pro_price=$row_pro[‘product_price’];
$pro_desc=$row_pro[‘product_desc’];
$pro_image=$row_pro[‘product_image’];
echo”
“;
}
}
?>
آنها را پاک کنید و کدهای زیر را به جای آن قرار دهید.
$search_qurey”;
while($row_pro=mysqli_fetch_array($run_pro))
{
$pro_id=$row_pro[‘product_id’];
$pro_cat=$row_pro[‘product_cat’];
$pro_brand=$row_pro[‘product_brand’];
$pro_title=$row_pro[‘product_title’];
$pro_price=$row_pro[‘product_price’];
$pro_desc=$row_pro[‘product_desc’];
$pro_image=$row_pro[‘product_image’];
echo”
“;
}
}
?>
و بعد از آن به سراغ فایل index.php می رویم و کدهای زیر را در آن پیدا می کنیم.
و آنها را حذف می کنیم و کدهای زیر را به جای آنها قرار می دهیم.
به شما تبریک می گم، الان دیگر قسمت جستجوی شما تکمیل شده است. فقط کافی است که کلمه کلیدی یک محصول خاص را وارد نمایید، تا صفحه result.php برای شما نمایش داده شود. در ادامه به تحلیل این کدها می پردازیم.
تحلیل کدهای فایل result.php
اول از همه به کد زیر دقت کنید.
if(isset($_GET[‘search’]))
این یک دستور شرطی است که در آن می گوییم که اگر دکمه “جستجو” زده شد آنگاه، کارهایی که در بلوک دستورات تعریف کرده ایم را انجام بده. خب حالا در بلوک دستورات چه چیزی داریم. یک خط کد به شکل زیر می بینید.
$search_qurey=$_GET[‘user_query’];
سپس به کد زیر توجه کنید:
$get_pro=”select * from products where product_keywords like N’%$search_qurey%’ “;
این خط قلب تپنده سیستم جستجو فروشگاه اینترنتی ما است. در واقع ما در اینجا از عملگر like در sql استفاده کرده ایم.
دستور شرطی where در SQL
خب در مورد دستور شرطی where در SQL طبق تعریف سایت w3schools ، بدین صورت است که رکورد های به دست آمده از عبارت SELECT را فیلتر می کند. (رکورد های ما همان محصولات ما در جدول products می باشند.)
SELECT column1, column2, …
FROM table_name
WHERE condition;
عملگر Like
SELECT column1, column2, …
FROM table_name
WHERE columnN LIKE pattern;
علامت % که نشان دهنده یک یا صفر و یا چند کاراکتر است.
علامت _ (خط زیر یا همان underline خودمان) که نشان دهنده یک کاراکتر است فارغ از آنکه آن کارکتر چه چیزی است.
خب برای اینکه خیلی راحت منظورم رو درک کنید و تفاوت میان دو علامت % و _ را در عملگر like بفهمید، مثال های زیر رو نگاه کنید.
خب به پایان این قسمت آموزشی امروز رسیدیم، در این جلسه مطالب بسیار مهمی را با هم دیدیم که فقط با کد زنی زیاد می تونید روی اونا مسلط بشین. پس یادتون نره که باید کدنویسی رو تکرار و تکرار کنید. در جلسه بعدی می خوام برای شما یک ایراد اساسی که از اول تا حالا انجام دادیم، برطرف کنم. جلسه بعدی رو از دست ندیدن. موفق باشید.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "سورس کد جستجو در php" هستید؟ با کلیک بر روی تکنولوژی, کسب و کار ایرانی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "سورس کد جستجو در php"، کلیک کنید.