تصاویر نجومی بیست وهفتم خرداد (16 ژوین)

تصاویر نجومی بیست وهفتم خرداد (16 ژوین)

نگاهی متفاوت به آسمان شب و فضای بی پایان.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری پارازیت، تصاویر نجوم و فضا جدای از اهمیتی که در مطالعات و تحقیقات اخترشناسی دارد، امکان مشاهده و درک عجایب و شگفتی های دنیای بیرون از سیاره زمین را برای علاقه مندان این حوزه فراهم می کند. امروزه به لطف پیشرفت علم و فناوری، تصاویر نجومی به شکل های بسیار زیبا و گهگاه هنری تهیه می شود که علاوه بر ارایه اطلاعات علمی، زیبایی های خیره کننده ای را برای علاقه مندان به ارمغان می آورد.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

بیشتر بخوانیدــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ویدیوی روز ناسا

وقتی ستاره ای خیلی به سیاهچاله نزدیک می شود، ممکن است نابود شود. این تخریب به دلیل تفاوت در کشش گرانشی رخ می دهد. در یک ویدیوی متحرک که این روند را نشان داده شده است، ستاره ای به سمت سیاهچاله کشیده می کند. با افزایش سرعت مداری، قسمت خارجی ستاره با نزدیک شدن به سیاه چاله شروع به تجزیه می کند. برخی از مواد ستاره به فضا پرتاب می شوند، در حالی که برخی از آنها یک صفحه چرخان در اطراف سیاهچاله تشکیل می دهند. ویدیو سپس داخل دیسک را نشان می دهد و جلوه های بصری غیرعادی را به دلیل عدسی های گرانشی نشان می دهد. شما حتی می توانید طرف دیگر دیسک را ببینید. در نهایت، این ویدیو جت هایی را نشان می دهد که از محور چرخش سیاهچاله به بیرون پرتاب می شوند. مدل های نظری نشان می دهند که این جت ها نه تنها گاز پرانرژی آزاد می کنند، بلکه نوترینوهای (neutrino) پرانرژی تولید می کنند که ممکن است اخیراً روی زمین شناسایی شده باشد.

تصویر روز astronomy

ویکاس چاندر (Vikas Chander) در نزدیکی گروتفونتین (Grootfontein)، نامیبیا این عکس را گرفته است. در آسمان کهکشان راه شیری دیده می شود. روی زمین شهاب سنگ هوبا (Hoba meteorite) قرار دارد. وزن شهاب سنگ هوبا در نامیبیا بیش از 60 تن تخمین زده می شود که آن را به بزرگترین شهاب سنگ دست نخورده تبدیل می کند. کمتر از 80000 سال پیش به زمین افتاد و در سال 1920 توسط یک کشاورز در حال شخم زدن مزرعه خود کشف شد. این عکس با استفاده از دوربین بدون آینه سونی با اصلاح Hα با لنز زوم زاویه باز در 14 میلی متر، f/2.8 و ISO 800 گرفته شده است. تصویر با دوازده بار نوردهی 300 ثانیه ای برای آسمان و یک نوردهی 480 ثانیه ای در زمین ثبت شده است.

تصاویر نجومی بیست وهفتم خرداد (16 ژوین)

تصویر روز Earthsky

یک پروژه همکاری بین محمد عبدالله و یکی از دوستانش، ایهاب دهشان در 2024/06/07 در دره نهنگ ها در فیوم، مصر منجر به ثبت عکسی خیره کننده از کهکشان راه شیری شد. ایهاب دهشان این تصویر را در طوفان شن گرفت و محمد عبدالله پس از دریافت داده ها، عکس را پردازش کرد. این عکس جزییات پنهانی را نشان می دهد که به راحتی با چشم غیر مسلح دیده نمی شود. دوربین و تنظیمات استفاده شده شامل دوربین نیکون D610، لنز Nikkor 50mm، دیافراگم f/1.8،  ISO: 1600، سرعت شاتر 10 ثانیه، 50 نوردهی است.  

تصاویر نجومی بیست وهفتم خرداد (16 ژوین)

تصویر روز skyandtelescope

این عکس توسط لوییجی مورونه (Luigi Morrone) در آگرولا ایتالیا ثبت شده است. تاریخ/زمان عکس به 06 ژوین 2024 برمی گردد. تجهیزات مورد استفاده شامل تلسکوپ C14 Edge HD، پایه Fornax52، دوربین Player One Uranus-C، فیلتر OPTOLONG L، Barlow Televue Powermate، 2x ADC Pietro Astro MK3 است. این عکس زحل و قمر آن دیون را در 6 ژوین 2024 نشان می دهد که کمی قبل از طلوع خورشید گرفته شده است. این تصویر در شرایط آب و هوایی خوب با پردازش جداگانه برای دیون گرفته شده است.

تصاویر نجومی بیست وهفتم خرداد (16 ژوین)

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تصاویر نجومی بیست وهفتم خرداد (16 ژوین)" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تصاویر نجومی بیست وهفتم خرداد (16 ژوین)"، کلیک کنید.