طراحی نرم افزار اندازه گیری علایم حیاتی با چهره انسان توسط محققان کشور

طراحی نرم افزار اندازه گیری علایم حیاتی با چهره انسان توسط محققان کشور

متخصصان ایرانی با هدف تشخیص زودهنگام بیماری ها و اندازه گیری علایم حیاتی انسان، موفق به طراحی اپلیکیشن موبایلی اندازه گیری علایم حیاتی از طریق چهره انسان شدند.

زهرا روشن، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان مستقر در کارخانه نوآوری آزادی و فعال در زمینه تجهیزات پزشکی مراقبت های اولیه و تشخیص زودهنگام بیماری ها، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری پارازیت درباره نرم افزار اندازه گیری علایم حیاتی انسان و تشخیص زودهنگام بیماری، توضیح داد: این نرم افزار، درواقع یک اپلیکیشن موبایلی است که از طریق ضبط و ثبت تصاویر از چهره انسان، علایم حیاتی را اندازه گیری کرده و درصورت وجود احتمال بیماری، آن را به فرد اطلاع می دهد.

وی در همین راستا ادامه داد: این اپلیکیشن یک برنامه جامع پزشکی برای خود مراقبتی در سطح جهانی است. اطلاعات عمومی مانند فشار خون، ضربان قلب، نبض و برخی موارد دیگر توسط این دستگاه قابل اندازه گیری است.

روشن درخصوص ضرورت طراحی چنین اپلیکیشنی توضیح داد: در فرآیند های درمان و پزشکی، یک زمان طلایی برای هر بیمار وجود دارد، مسیله اینجاست که اگر علایم بیماری، به موقع توسط فرد به پزشک اطلاع رسانی شود، ریسک درمان و خطر نیز کم تر می شود.

نحوه اندازه گیری علایم و تشخیص زودهنگام توسط این اپلیکیشن

روشن با بیان اینکه در طراحی و پردازش اطلاعات این اپلیکیشن از فناوری هوش مصنوعی استفاده شده است، گفت: از آنجایی که این نرم افزار از طریق ضبط ویدیوی چهره انسان، اطلاعات را پردازش می کند، هوش مصنوعی در قسمت یادگیری عمیق یا Deep Learning، به کار رفته است. 

این فناور حوزه آی تی و مهندسی پزشکی، در همین خصوص ادامه داد: کاربر، بعد از نصب این اپلیکیشن با ضبط یک ویدیوی 15 ثانیه ای و بارگذاری در نرم افزار، داده های لازم را با تحلیل سیگنال ها، به کاربر ارایه می کند. 

روشن درباره نحوه دانلود و تعداد کاربران این اپلیکیشن خود مراقبتی پزشکی توضیح داد: تعداد کاربران این برنامه، درحال حاضر بیش از100 نفر بوده و برای عموم در دسترس است.

وی به علایمی که توسط این اپلیکیشن اندازه گیری می شود، اشاره کرد و گفت: ضربان قلب، نبض و فشار خون انسان توسط این اپ موبایلی قابل اندازه گیری است. 

روشن ادامه داد: این نرم افزار هنوز قادر به تشخیص نوع بیماری نیست و فقط علایم حیاتی را از تصویر صورت اندازه گیری می کند. اما یکی از مهم ترین گام های توسعه ای برای نرم افزار، امکان تشکیل یک پرونده پزشکی جامع برای بیمار است.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "طراحی نرم افزار اندازه گیری علایم حیاتی با چهره انسان توسط محققان کشور" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "طراحی نرم افزار اندازه گیری علایم حیاتی با چهره انسان توسط محققان کشور"، کلیک کنید.