نرم ترین سیم برای پمپ های قلبی اختراع شد 

نرم ترین سیم برای پمپ های قلبی اختراع شد 

پژوهشگران سوییسی با ابداع نوعی سیم منعطف، خطر بروز عفونت را در ایمپلنت های قلبی کاهش دادند.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری پارازیت به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، هنگامی که یک بیمار در انتظار قلب اهدایی است، جراحان معمولا به طور موقت یک پمپ را در قلب بیمار قرار می دهند تا این عضو را پایدار و عملکردی نگه دارد. با این حال، این دستگاه های کمک بطنی از سیم های سنگینی استفاده می کنند که از پوست انسان بسیار سفت تر و زمخت تر هستند.

شوربختانه، حدود نیمی از کاربران این پمپ ها، به دلیل وجود این سیم های ضخیم دچار عفونت می شوند. ماهیت سفت و زمخت این سیم ها می تواند موجب بروز بروز زخم های بازی شود که بهبود نمی یابند و عوارض شدیدی برای سلامت بیمار ایجاد می کنند. عفونت در نقطه ای که سیم برق از دستگاه خارج می شود، جدی تر است.

اکنون، محققان «ای تی اچ زوریخ» «ETH Zurich» برای جلوگیری از بروز خطرات ناشی از عفونت در کاربران پمپ قلب و بهبود کیفیت زندگی این بیماران، راه حل جدیدی ارایه کرده اند. راه حل آنها یک سیم انعطاف پذیر با سوراخ های روی سطح است.

پیشرفت ارایه شده توسط محققان سوییسی از آن رو قابل توجه است که در حال حاضر هیچ وسیله ای بی سیمی وجود ندارد که انرژی را به دستگاه های قلب کاشته شده ارسال کند.

مهندسان برای این اختراع، از سیم های نازک و انعطاف پذیر بی شماری با سطوح خشن و ناهموار استفاده کرد. سیم های انعطاف پذیرتر که سطح آنها پر از سوراخ های میکروسکوپی است به ترمیم پوست کمک می کند.

وجود سوراخ ها روی سیم ها باعث چسبندگی بهتر به بیرونی ترین لایه های پوست می شود. این کار مانع از رشد به سمت داخل شده و باعث می شود بافت جدید با سرعت بیشتری شکل بگیرد. در نتیجه، پوست به احتمال زیاد آسیب نمی بیند و به عنوان یک مانع قوی در برابر عفونت های باکتریایی عمل می کند.

سوراخ های موجود در روی سطح سیم ها با استفاده از یک فناوری منحصر به فرد که در حال حاضر در ETH Zurich ثبت شده، ایجاد شده است.

این روش شامل افزودن یک لایه سیلیکون نازک به سیم های انعطاف پذیر و خنک کردن آنها تا منفی 20 درجه سانتیگراد است. این خنک کننده سطح سیم ها را پایدار می کند.

آنها سپس در یک محفظه تراکم قرار می گیرند، جایی که قطرات کوچک آب به داخل لایه سیلیکون مایع وارد می شود تا سوراخ های کوچکی شکل بگیرد.

پژوهشگران می گویند می توان با تنظیم رطوبت و دما در محفظه تراکم، موقعیت سوراخ ها را روی سیم ها کنترل کرد.

سیستم کابلی جدید برای پمپ های قلب، خطر ابتلا به عفونت ها را از بین می برد. محققان پس از آزمایش این سیستم بر روی کشت سلول های پوستی، آن را برای ارزیابی بیشتر در بدن چند گوسفند بکار گرفتند.

نتایج نشان می دهد این گوسفندان در مقایسه با سیم های ضخیم رایج، به میزان جزیی دچار التهاب شدند و هیچ یک از آنها آسیب طولانی مدتی در طول آزمایش ها تجربه نکرد. 

به اعتقاد دانشمندان این سیم های نازک جدید مساله دیرینه عفونت های مرتبط با دستگاه های کمک بطنی استاندارد را حل کرده و راه را برای پیشرفت های آینده در ایمپلنت های پزشکی هموار می کند.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "نرم ترین سیم برای پمپ های قلبی اختراع شد " هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "نرم ترین سیم برای پمپ های قلبی اختراع شد "، کلیک کنید.