عاقبت کودکان اوتیسم در بزرگسالی

اختلال یک بیماری رشدی عصبی می باشد. این بیماری معمولا در اوایل دوره کودکی (قبل از 3 سالگی) بروز می کند. علایم و شدت این بیماری در افراد مختلف، متفاوت است. اما مهم ترین علامت آن نقص در تعاملات اجتماعی است. پزشکان و درمانگران با توجه به علم و تجربه خویش می توانند تشخیص درست را انجام دهند. ویژگی های شاخص کودکان اوتیسمی آگاهی خانواده از ویژگی ها و علایم اوتیسم، در تشخیص و مراجعه زودهنگام به متخصص به آن ها کمک خواهد کرد و سختی مسیر بهبودی را تا حدی کاهش می دهد. مشکل در دوست یابی مشکل در بازی های نمادین توجه خاص و غیرمعمول به بخشی از یک اسباب بازی تاخیر در شروع گفتار محدودیت در جمله سازی استفاده از کلمات یا عبارات تکراری اکوکردن و تکرار صحبت های طرف مقابل مشکل در استفاده صحیح از ضمایری مانند من – تو .

عاقبت کودکان اوتیسم در بزرگسالی

عاقبت کودکان اوتیسم در بزرگسالی

مشکل در درک شوخی و استعاره حرکات کلیشه ای مانند بال بال زدن واکنش بیش از حد یا کمتر از حد به محرک های محیطی خود ازاری عدم انعطاف پذیری نسبت به تغییرات عاقبت کودکان اوتیسم چیست عاقبت کودکان اوتیسم مسیر مشخصی ندارد اما والدین در صورت آگاهی و اقدام به موقع می توانند چالش این کودکان را در بزرگسالی و نوجوانی کاهش دهند. استفاده از لباس های اسپایدرمن ممکن است به تناسب و انطباق مناسب با بدن و حرکات ورزشی فرد کمک کند . اوتیسم به تنهایی باعث طول عمر نمی شود بلکه شرایطی که این اختلال برای فرد مبتلا ایجاد می کند، سن مرگ و میر را تحت تاثیر قرار می دهد. اما در سطح 2 و 3 علایم به ترتیب متوسط و شدید است، در نتیجه به حمایت بیشتری نیز نیاز خواهند داشت.

مجله بهداشت عمومی آمریکا بیان کرده است که به نظر می رسد افراد مبتلا به اوتیسم در معرض خطر مرگ و میر ناشی از جراحت قرار دارند که به دلیل گم شدن، قادر نبودن به درخواست کمک، قادر نبودن به گفتن نام یا شماره تماس اضطراری خود اتفاق می افتد و یا آنقدر تحریک و وحشت زده می شوند که خود را در معرض آسیب قرار می دهند. علاوه بر این تحقیقات نشان داده است که افکار خودکشی در افراد مبتلا به اوتیسم بیشتر از افراد عادی است مخصوصا در افراد با اوتیسم سطح بالا؛ چرا که نسبت به شرایط خود شناخت و آگاهی بیشتری دارند و متوجه محدودیت های خود خواهند شد. از دیگر عوامل موثر در عاقبت این کودکان سطح شدت اختلال است. هرچه سطح پایین تر باشد (سطح 1) به این معناست که کودک به حمایت کمتری نیاز دارد و علایم خفیف تری را نشان می دهد. نکاتی برای والدین درگیر کودک مبتلا به اوتیسم :

  • مطالعه از منابع معتبر و افزایش آگاهی خود درباره نحوه برخورد با این کودکان
  • مداخله زودهنگام و هدر ندادن وقت به امید بهبودی خود بخودی
  • درک احساسات و شرایط کودک خود
  • پذیرش شرایط کودک و عدم مقایسه او با دیگر کودکان
  • فراهم کردن ارامش محیطی
  • مشورت منظم و پیگیری جلسات با متخصص و درمانگران مربوطه
  • صبوری و شکیبایی
  • فراهم کردن شرایط تحصیل
  • درک علاقمندی ها

تا کنون علت اصلی بروز اختلال اوتیسم را عوامل ژنتیکی بیان کرده اند. درخواست و سفارش لباس مرد عنکبوتی معمولاً به منظور داشتن یک لباس ویژه و منحصر به فرد است . مثلا قرار گرفتن مادر باردار در معرض آلودگی های محیطی و سموم و یا استعمال دخانیات یا مشروبات الکلی. عاقبت کودکان اوتیسم در هاله ای از ابهام قرار دارد و با ورود به سن جوانی و بزرگسالی با چالش های متفاوتی روبرو خواهند شد، که به حمایت هایی متفاوت از زمان کودکی نیاز دارند تا کیفیت زندگی خود را بهبود ببخشند. پس از تشخیص اوتیسم توسط متخصص، اولین سوال والدین درباره احتمال درمان اوتیسم است. تا کنون روش مشخص و قطعی برای درمان این اختلال پیشنهاد نشده است اما شیوه های موثری در جهت بهبود وضعیت و بالابردن کیفیت زندگی وجود دارد. راهکارهای درمانی اوتیسم :

  • رفتاردرمانی: شیوه ای موثر در جهت اصلاح رفتار با روش های مبتنی بر سرگرمی.
  • گفتاردرمانی: در جهت برقراری ارتباط مناسب در کودک برای رفع نیازها و خواسته های خود.
  • دارودرمانی: در موارد اضطراری گاهی با تشخیص پزشک یا روانپزشک داروهای مورد نیاز تجویز می شوند.

بعضی از پزشکان داروهای دیگری را در موارد خیلی خاص تجویز می کنند، از جمله مهارکننده های بازجذب سروتونین انتخابی (SSRIs)، داروهای ضد اضطراب و ضد استرس یا محرک ها، اما آنها اختلال طیف اوتیسم را تایید نمی کنند. برای مصرف دارو ابتدا با پزشک کودک خود صحبت کنید و مطمین شوید که آیا داروهایی وجود دارد مناسب علایم اختلال کودک شما است؟ حتما بخوانید : چقد با تست MMPI اشنایی دارید؟ کارشناسان هیچ رژیم خاصی برای کودکان مبتلا به اختلال طیف اوتیسم توصیه نمی کنند، اما تغذیه مناسب بسیار مهم است. گاهی اوقات کودکان غذای خود را محدود می کنند و یا پدر و مادر می توانند چیزهایی مانند گلوتن را از بین می ببرند تا ببینند آیا به بهبود علایم کمک می کند یا خیر . که معمولا بی تاثیر است .

روش داستان های واقعی و اجتماعی از طریق این داستانها می توانید به کودک درک منظور ، احساسات و برنامه های دیگر را آموزش دهید.  . این داستانها به صورت دقیق طراحی شده اند و به کودک آموزش می دهد که با کمک گوش کردن چه عکس العملی از خود نشان دهد . این داستان ها اغلب از سه قسمت اصلی تشکیل شده اند : با این حال، هیچ تحقیقی وجود ندارد که اثبات کند که از بین بردن گلوتن یا کازیین (پروتیین در محصولات گندم و شیر) از رژیم غذایی آنها یک درمان مفید برای ASD است و محدود کردن غذاها مانند لبنیات می تواند از پیشرفت مناسب استخوان جلوگیری کند. کودکان مبتلا به اختلال طیف اوتیسم تمایل دارند استخوانهای نازکتری نسبت به کودکان بدون آن داشته باشند، بنابراین غذاهای تشکیل دهنده استخوان مهم هستند.

شما ممکن است بخواهید با یک متخصص تغذیه یا متخصص تغذیه ثبت نام کنید تا برنامه غذایی سالم داشته باشید که این امر بسیار ضروری است . برای ماساژ درمانی کودکان مبتلا به اوتیسم که می توانند متوجه گفتار شوند، شیوه ماساژ را توضیح دهید تا بتواند هماهنگی بهتر بین اعضای بدن را درک کنند. فروش لباس بتمن ، برای کودکان عاشق داستان های ابرقهرمانی جذاب است .پس برای برقراری ارتباط صحیح با بیمار بهتر است در جلسه ی اول ماساژ برای بیمار توضیح دهیم که قرار است چه اتفاقی بیفتد و چه انتظاری از بیمار داریم. همچنین این توضیحات به بیمار اوتیسمی کمک می کند آمادگی بیشتری برای لمس شدن داشته باشد و واکنش منفی به آن نشان ندهد.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "عاقبت کودکان اوتیسم در بزرگسالی" هستید؟ با کلیک بر روی کسب و کار ایرانی, پزشکی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "عاقبت کودکان اوتیسم در بزرگسالی"، کلیک کنید.