زباله در جوی، خیابان در آب؛ وقتی بی‌توجهی شهر را غرق می‌کند

زباله در جوی، خیابان در آب؛ وقتی بی‌توجهی شهر را غرق می‌کند

پارازیت/زنجان شهردار ابهر گفت: ریختن زباله در کانال‌های آب باعث انسداد و تشدید مشکلات آب‌گرفتگی می‌شود.

عباس‌رضا حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار پارازیت، با بیان اینکه توجه به نزدیک شدن فصل بارندگی، شهرداری برنامه‌هایی برای مدیریت بحران در مواقع بارش پیش‌بینی کرده است، اظهار کرد: این برنامه‌ها شامل بررسی و تعمیرات لازم در شبکه فاضلاب، لایروبی کانال‌ها و جوی‌ها، رفع انسداد کانال‌ها و زه‌کشی‌ها و تجهیز نیروهای امدادی به ابزار و تجهیزات مناسب است. 

وی با بیان اینکه پرسنل شهرداری در بخش‌های مختلف به صورت ۲۴ ساعته آماده هستند تا در صورت وقوع حادثه به سرعت وارد عمل شوند، افزود: قبل از آغاز بارش‌ها نیز تلاش کردیم با بهسازی و گسترش کانال‌های دفع آب‌های سطحی میزان آب‌گرفتگی و آسیب‌های ناشی از بارش را به حداقل برسانیم.

شهردار ابهر با اشاره به نقش موثر شهروندان در مدیریت بحران، ادامه داد: از شهروندان می‌خواهیم تا در هنگام بارش‌های شدید از تردد غیرضروری در معابر خودداری کنند و اگر در معرض خطر قرار دارند به مناطق امن‌تر پناه ببرند. همچنین، لطفاً توجه داشته باشند که از ریختن زباله در کانال‌های آب خودداری کنند، زیرا این کار باعث انسداد و تشدید مشکلات آب‌گرفتگی می‌شود.

حیدری با تاکید بر اینکه شهرداری همواره آماده خدمت‌رسانی به شهروندان هستیم، اذعان کرد: امیدواریم با همکاری مردم و تلاش‌های شهرداری بتوانیم فصل بارندگی را بدون مشکل پشت سر بگذاریم.

وی با توضیح اینکه دپو کردن کیسه‌های ماسه در سطح شهر به‌ خصوص در مناطق با احتمال بارندگی شدید و سیلاب، یکی از اقداماتی است که شهرداری‌ها برای مدیریت بحران و کاهش آسیب‌ها انجام می‌دهند که در شهرداری ابهر نیز نسبت به این کار اقدام شده است، افزود: دپو کیسه‌های ماسه در نقاط مختلف شهر به‌ویژه در مناطق در معرض خطر سیلاب، برای ایجاد سدهای ماسه‌ای اضطراری و جلوگیری از نفوذ و گسترش آب در زمان بارندگی شدید به کار می‌رود. این کار باعث می‌شود که آب وارد خیابان‌ها، محله‌ها و ساختمان‌ها نشود و از آسیب‌های احتمالی جلوگیری شود.

شهردار ابهر با اشاره به اینکه کیسه‌های ماسه‌ای به جلوگیری از جاری شدن آب در سطح خیابان‌ها و محله‌ها کمک می‌کنند، خاطرنشان کرد: ایجاد موانع ماسه‌ای می‌تواند از ورود آب به ساختمان‌ها و آسیب به وسایل مردم جلوگیری کند که این امر کاهش آسیب‌ها به اموال عمومی و خصوصی را در پی دارد.

پایان خبر پارازیت

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "زباله در جوی، خیابان در آب؛ وقتی بی‌توجهی شهر را غرق می‌کند" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "زباله در جوی، خیابان در آب؛ وقتی بی‌توجهی شهر را غرق می‌کند"، کلیک کنید.